Goed feedback geven is al een lastig kunstje. Voor degenen die  noodgedwongen of uit vrije wil  online-feedback, geven hebben we onderstaande  poster van het Surrey Lab vertaald (begin 2020 gedeeld door feedbackonderzoeker Naomi Winstone). Er staan diverse handreikingen  op voor individuele feedback en groepsfeedback. Delen mag onder de voorwaarden van Creative Commons-license.

(Download link)

Auteurs

  • René Kneyber is voormalig docent wiskunde. Hij schreef en vertaalde meer dan vijftien boeken, waaronder Toetsrevolutie. Sinds 2015 is hij kroonlid van de Onderwijsraad.

  • Valentina Devid is docent geschiedenis & levensbeschouwing. Ze is ervaringsexpert op het gebied van formatief handelen en een veelgevraagd spreker over dit onderwerp. Samen met René Kneyber maakt ze de LLEARN-podcast.