Boeken

ReguLEER! Een pedagogisch-didactische verkenning van zelfregulerend leren

Door: Hilly Drok, Rene Kneyber, Valentina Devid

ReguLEER voorkant

Samenvatting

 

Op 18 april zal het boek ReguLEER! Een pedagogisch-didactische verkenning vanzelfregulerend leren uitkomen, onder redactie van Hilly Drok, René Kneyber en Valentina Devid.
In dit boek zullen verschillende experts en ervaringsdeskundigen hun licht laten schijnen op het thema zelfregulerend leren.

Met bijdragen van:
Patrick Sins, Gert Biesta, Jelle Jolles, James Mannion, Anique de Bruin, Jeltsen Peeters, Geert Speltincx, Stijn Vanhoof, Laurie Delnoij, An Dumoulin, Sylvia Mommaerts, Peter Verkoeijen, Milou van Harsel, Lottie Raaijmakers en Esther van der Stappen.

Daarnaast vind je in deze bundel verschillende interviews met docenten en schoolleiders over hoe zij zelfregulerend leren hebben geïmplementeerd in hun eigen onderwijscontext!

Wil jij een gratis PDF-versie van het boek ontvangen? Schrijf je dan nu vast in!

Authors

  • Hilly Drok

    Hilly Drok is trainer, onderwijsadviseur en bestuurder bij Toetsrevolutie. Ook is ze opleidingscoördinator van de opleiding Schoolexpert Formatief Handelen. Zij is 14 jaar docent Nederlands geweest en was in haar eigen school de kartrekker in het implementatieproces van formatief handelen. Momenteel werkt ze aan de bundel ReguLEER!.

  • Rene Kneyber

    René Kneyber is voormalig docent wiskunde, en tegenwoordig trainer, adviseur en bestuurder van Toetsrevolutie. Hij schreef en vertaalde meer dan vijftien boeken, waaronder Toetsrevolutie. Van 2015 tot 2022 was hij kroonlid van de Onderwijsraad. Samen met Valentina Devid en Flemming van de Graaf maakt hij de LLEARN-podcast

  • Valentina Devid

    Valentina Devid is van oorsprong docent geschiedenis en levensbeschouwing. Ze is teamleider havo, brugklascoördinator en onderwijskundig leider geweest. Daarnaast heeft ze in het HBO als toetsdeskundige gewerkt. Valentina is medeoprichter van Toetsrevolutie en verzorgt met plezier veel trainingen. Met René Kneyber en Flemming van de Graaf maakt ze de LLEARN-podcast.