Laden Evenementen

Over de cursus formatief handelen

Veel scholen en opleidingen zijn of willen aan de slag met formatief handelen. Of het nu is om leerlingen en studenten te motiveren, hun zelfsturing te vergroten of om een betere balans te vinden tussen onderwijs en toetsing. Wil jij meer over de ins en outs van formatief handelen weten en dit praktisch in de vingers krijgen, dan helpen we je graag op weg in deze eendaagse cursus. Wat is formatief handelen en wat is het ook vooral niet? We nemen je mee in de theorie van formatief handelen en feedback, en bieden daarbij praktische voorbeelden. Hierdoor kan je er de volgende dag meteen mee aan de slag in jouw les. Nieuwsgierig? Schrijf je dan in. Alle deelnemers ontvangen gratis het boek: Formatief Handelen, van instrument naar ontwerp en krijgen toegang tot de online cursus formatief handelen en onderwijsontwerp

Cursus formatief handelen in een dag!

Over de cursus formatief handelen

Veel scholen en opleidingen zijn of willen aan de slag met formatief handelen. Of het nu is om leerlingen en studenten te motiveren, hun zelfsturing te vergroten of om een betere balans te vinden tussen onderwijs en toetsing.

Wil jij meer over de ins en outs van formatief handelen weten en dit praktisch in de vingers krijgen, dan helpen we je graag op weg in deze eendaagse cursus.

Wat is formatief handelen en wat is het ook vooral niet? We nemen je mee in de theorie van formatief handelen en feedback, en bieden daarbij praktische voorbeelden. Hierdoor kan je er de volgende dag meteen mee aan de slag in jouw les.

Nieuwsgierig? Schrijf je dan in.

Alle deelnemers ontvangen gratis het boek: Formatief Handelen, van instrument naar ontwerp en krijgen toegang tot de online cursus formatief handelen en onderwijsontwerp

Over de trainer

Sacha van Looveren is docent wiskunde en schoolleider. Sacha heeft daarnaast ervaring met het ontwerpen van onderwijs, deze ervaring heeft zij opgedaan bij het opzetten van een nieuwe school. Tegenwoordig verzorgt Sacha trajecten Formatief Handelen en Onderwijsontwerp, Determinatie en de Schoolleidersacademie.

Wat komt er aan bod?

Tijdens de cursus gaan we aan de slag met:

Wat is formatief Handelen wel en niet.

Ons model van formatief handelen met praktische voorbeelden.

Werken aan kwaliteitsbesef.

Het organiseren van feedback.